Starten på en god dag

Vindens rasling i trærne. Kjølig høstbris fra fjorden. Rødglødende solnedgangene på kvelder der du nekter å legge deg. Kontakt med naturen er viktig for trivselen, og i Lonsåsen er det et rikt utvalg av turområder like utenfor dørstokken. For eksempel rundt vannet Lona, som ligger i umiddelbar nærhet og har turløyper tilrettelagt for barnevogn og rullestoler.

Er du på husjakt, er det lurt å tenke på hvordan hverdagens små og store logistikkutfordringer vil bli. Fra Lonsåsen er det kort vei til skole og kirke, til butikker og barnehager. Bare et brassespark unna ligger det flere idrettsplasser. Er du virkelig sprek, kan du melde deg på Knarvikmila, som er et av Norges største mosjonsløp.

Se leilighetene

Rom for glede

Leilighetene er lyse og moderne, med romslige balkonger som ligger vestvendt og solrikt.

Lonsåsen består av fire bygg, byggetrinn 1 og 2 med til sammen 74 leiligheter. Byggene har fem boligetasjer over felles garasje, og prosjektet er tilrettelagt for en trinnvis utvikling der to bygg med tilhørende garasjeanlegg etableres i hvert trinn. Bygg A og B er planlagt med 36 leiligheter, mens bygg C og D får 38. Alle boligene får minst én biloppstillingsplass i garasje, eller på åpen overdekket parkeringsplass. Inngangene i 1. -og 2.etasje utstyres med bl.a. stativ for sykkelparkering.

Lonsåsen har et bredt utvalg i planløsninger og størrelser, slik at det skal være enkelt å finne hjemmet som passer deg best. Alle boenhetene vil ha høy standard, med flislagte bad og énstavs eikeparkett på gulvet. På kjøkkenet er det hvite fronter, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer som gjelder. Flere av leilighetene er utstyrt med to bad.

Byggene følger TEK17-normen, som sikrer moderne, miljøvennlige løsninger med høy standard på blant annet isolasjon og støydemping. Leilighetene vil også ha balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Tidlig i prosessen vil det være muligheter for tilvalg og egne ønsker – ta gjerne en prat med megler!

Se leilighetene

Nordhordlands bankende hjerte

Tre mil nord for Bergen, i vill og vakker vestlandsnatur, finner du Knarvik. Tettstedet er et naturlig knutepunkt i Nordhordland, og et naturlig sentrum i den nye storkommunen Alver.

Det er god offentlig kommunikasjon i området, og alt du trenger ligger i bedagelig avstand fra ditt nye hjem. Snører du på deg spaserskoene ligger Knarvik sentrum få minutter unna. Her finner du alt du trenger av servicetilbud, fra leker til lege, fra bibliotek til beaujolais. Andre reiser starter kanskje i fellesgarasjen, der bilen står trygt og tørt. Herfra er det knappe 300 meter å kjøre til du er ute på E39, der Norges nest største by ligger under tre mil unna. Eller du kan bare rusle ned til sjøen med fiskestangen over skulderen…

Kontakt megler

Mer økonomisk å kjøpe nytt

Det er rart å tenke på, men i boligmarkedet er det gjerne billigere å velge nytt og moderne enn å kjøpe gammelt og brukt. Den første besparelsen skjer allerede før du overtar leiligheten. Boligene har fast pris, slik at du slipper elleville budrunder. Ved kjøp av ny bolig betaler du ikke dokumentavgift av hele kjøpesummen, noe som fort utgjør en betydelig ekstrautgift på en brukt bolig.

Vel så bra er det at du ikke trenger tenke på vedlikehold på mange år. I en ny bolig er det ingen skjulte overraskelser under badegulvet, og det trekker ikke fra vinduer som snart må skiftes, du trenger ikke kaste vekk penger og fritid på å fikse og pusse opp. Og skulle det oppstå noe, har du selvsagt full garanti.

Enkelt, er det ikke?

Kontakt megler